Der er en lang tradition for, at der den første uge i juli indbydes til HYGGEBYGGEUGE på Bopladsen.Næste gang (2008) er det 13. sæson.
Og hvad er så HyggeByggeUgen ?

HyggeByggeUgen er simpelthen et tilbud om en billig ferie for hele familien i den første uge af skolens sommerferie (uge 27). Det koster kun 75 kr. pr. voksen pr. dag (2008) - børn deltager gratis. Børn kan kun deltage sammen med voksne/en voksen. Det er ikke et børnepasningstilbud. Alle måltider er incl. og man bestemmer (næsten) selv, hvor mange dage man vil være med. Dog skal man mindst melde sig til to overnatninger. Ellers når man slet ikke at falde ned, falde til og opleve den specielle, afslappede stemning. Tilbuddet gælder alle medlemmer af skolekredsen.

Vi bor på boldbanen i telt eller campingvogn og skiftes til at lave forskellige spændende hoved- og mellem- måltider. Vi er normalt mellem 20 og 50 til aftensmaden - børn og voksne. Opvasken deles vi også om. Vi bruger køkkenet i Det Gule Hus. Ellers går tiden med at bygge, kline vægge, lege, lave forskellige håndværk f.eks. pileflet, smedning, smykker, knytning og knivskæftning, bade, lave mad, snakke og ikke mindst holde pause. Der bliver lavet de ting "Nogen" tager initiativ til.
Ungerne ser vi ikke så meget til. De leger, spiller bold, spiller computer, bager pandekager, læser, hygger i teltene, sover længe, hjælper de voksne, laver butik eller cirkusforestilling, eller ....................

SE BILLEDER FRA HYGGEBYGGEUGEN 2007 - LÆS FRISKOLEBLADETS ARTIKEL (PDF)