I erkendelse af at skolen desperat mangler undervisningslokaler og at salen knap kan rumme alle, når forældrene er med, har Bestyrelsen truffet en usædvanlig og dristig beslutning.
De har besluttet at købe et cirkustelt.

Da Cirkus Arena alligevel skulle have skiftet deres telt ud i år, var deres gamle, veltjente, store telt billigt til salg. For kun 100.000 kr. er Lille Egede Friskole pr. d. 1.4.2002, som den vel nok eneste friskole i Danmark, blevet ejer af sit helt eget cirkustelt.

Det vil snarest blive slået op på det nyindkøbte stykke af marken ved siden af skolen og vil kunne ses viden om. Første gang det kommer rigtig til sin ret, vil være ved fødselsdagsfesten d. 3. maj, hvor vi for en gangs skyld ikke vil være afhængige af vejret, når børnene skal optræde for forældre, bedsteforældre o.a. interesserede. Musikfestivalen kan også holdes i et rigtigt festivaltelt.

Efterfølgende skal teltet bruges til morgensamling, idrætsundervisning, fysikundervisning, pasning m.v..
Det er også tanken, at holde én stor, fælles overnatning for alle på hele skolen, samt at leje teltet ud til f.eks. lejrskoler, udstillinger, loppemarkeder etc..

Når byggeriet går i gang, vil det være et velkomment supplement til vore øvrige lokaler, som ikke kan undgå at blive berørt af larmen fra byggeriet.
Til næste vinter er det tanken at opvarme teltet med gaskanoner, så det kan bruges året rundt.