11.december

  Anika og Benny vågner ved en skrålende lyd. De rejser sig op og ser en hane gale.


  Anika og Benny løber så hurtigt de kan, men de kan stadig ikke finde køkkenet. Benny ser en STOR rød bygning, hvor der er et skilt, hvor Benny læser, at der står “ærerværelset”.

  Benny tænker, at der burde stå lærerværelse og det ikke er her de bor, så de går videre. De går lidt videre, og ser det skilt, de så da de kom hertil mange dage før.

  Anika og Benny løber hen til skiltet, og tænker over, hvor de gik hen den gang. De går hen til køkkenet og bliver mega glade, Anika siger “ye!- vi fandt det”.

  Benny kigger op for at se om vinduet er åbent, så han kan bruge sin kødkrog. Men vinduet er ikke åbent, så de går lidt rundt om det store brune hus. Anika ser noget der ligner en dør. Hun siger at han skal tage sin kødkrog og åbne døren.

  Benny kaster sin kødkrog op på håndtaget, men misser, han prøver en gang til og for så godt fast. Først trækker de ned og så går de længere ud og får så døren op. Anika slipper, og løber så hen og gør sit bedste for at holde døren åben, så Benny kan løbe ind. Anika når lige ind inden døren smækker i.

  De kommer ind i et rum med en masse sko og billeder. De ser en til dør, de åbner den på samme måde, men den er ikke nær så tung. Anika og Benny kommer ind og ser tre døre en af dem er åben. Inde i rummet er der en stor hvid skål.  Anika stiller sig ovenpå Bennys skuldre så hun kommer op på den hvide store skål. Hun trækker Benny op og han for fat på kanten og hiver sig selv op.

  Der er noget papir lige ved siden af. De går ud og ser et lille bad som de har prøvet før, Benny tager sin kødkrog frem og hiver sig selv op og giver derefter Anika en hånd. De ville tage et bad men bliver meget optaget af at de kan se sig selv. De hopper ned og går ud i køkkenet og tager noget fra det store hvide kolde skab. Lige pludselig slog det Benny at de stadig ikke havde fundet hans nissehue. De går hen til det Benny tror er et lærerværelse. 

  Anika ser en dør ikke ind til lærerværelset, men et rum ved siden af. De bruger den samme metode som med de andre rum. De kigger til den ene side og ser endnu et bad Anika siger “de lever jo nærmest i bade” Benny griner. De går hen til endnu en dør og åbner den.

  Benny og Anika kommer ind i et mega stort rum og ser så Bennys nissehue. Benny bliver meget glad og løber hen til den.

  Mulle hører en eller anden person larmer nede i salen. Så Hyggen og Mulle går ned i salen og giver Anika og Benny et chok.

  Mulle ser at den ene af dem er en lidt tyk nisse med grønt tøj, men ingen hue på. Den anden har brunt tøj og en brun hue på. Hyggen siger at det er nisser og at det ikke er normalt ikke at have hue på.

  Anika og Benny kigger på Mulle, som bare giver dem dræberblikket. Mulle går hen til Anika og Benny og råber dem lige ind i ansigtet.

  “HVAD BILDER  I JER IND  BARE AT GÅ RUNDT SÅDAN PÅ MIN SKOLE!!!”

  Hyggen prøver at berolige Mulle og de alle fire prøver at snakke om hvad for nogle nisser de forskellige er.

  De går alle sammen i seng. Anika og Benny går til køkkenet. Mulle og Hyggen sover selvfølgelig oppe på loftet i salen. 

   

  10.afsnit

  Følg med på mandag

  Juleaktiviteter

  Jule-yoga