2.december

Anika og Benny, åbner døren, og går ind i det KÆMPE store rum.

“Har du lige set det kæmpe rum” siger Anika.

“Ja, det er enormt! Jeg har aldrig set noget lignende” siger Benny. 

I midten af rummet står  et  kæmpe højt træ, der når op til loftet. “Hvorfor står der et grantræ indenfor, når det skal være klippet og lagt på gravsteder?” spørger Anika. “Nej et juletræ skal pyntes og danses rundt om juleaften”, siger Benny.

“Ja, ja, så siger vi det. Har du lige set derovre,” siger Anika og peger hen på nogle store underlige møbler . “Der står jo en masse instrumenter. - Ejjj, sådan et står der også i kirken. Jeg tror det hedder et orgel. “Skal jeg prøve at spille noget musik på det?” siger Benny. 

Anika går over til nogle af de andre instrumenter. Hun vil finde noget hun også kan spille på, sammen med Benny. Annika finder en bølget høj ting. Hun hiver i nogle tykke snore som sidder på den. 

Snoren laver en masse larm, når hun slipper den. Hun bliver helt forskrækket, og løber hen til Benny. Benny er på vej op på stolen, for at komme op til orglet.

Anika hiver Benny ned fra stolen, fordi hun er blevet så forskrækket. Benny falder ned og lander hårdt på gulvet. “Hvad laver du? Hvorfor gør du det?” spørger Benny. “Jeg blev bare lidt bange for den høje ting derovre”, siger Annika. “Sådan en har jeg set før! skal vi spille Glade jul dejlige jul”. “Ja, det er min yndlingssang” siger Annika, også min siger Benny.

De spiller hele natten.


Om morgen kan Anika høre nogle stemmer fra gangen. Hun bliver så forskrækket at hun kommer til at vælte bassen. BOOOOOM!!!!!!!

De skynder sig at løbe ind af den dør, hvor de kom fra. Der står en gryde på gulvet, som de skynder sig at hoppe op i. De kan høre stemmer i det rum ved siden af. Da de ikke kan høre flere stemmer, kommer de frem fra deres gemmested.

“Skal vi gå ud og spille videre” spørger Anika. “Okay lad os det” siger Benny. Da de er på vej til instrumenterne, rumler Anikas mave højt!.

“Jeg er vist sulten” siger Anika, “hvad med dig?” “Ja også mig, jeg har ikke spist siden igår ”. “Okay skal vi ikke prøve at lave noget grød?” spørger Anika. “Okay,- det har jeg aldrig prøvet før”.

3.afsnit

Følg med i morgen

Juleaktiviteter

Jule-yoga