7.december

  Anika ålrotte og Benny Bing Bong er ude og gå en morgentur. De går bare lige udenfor køkkenet. Anika sparker til en, sort sten “AV for pokker” siger Anika. “Er du okay hvad skete der” spørger Benny.

  Anika syntes at den er mærkelig, men det syntes Benny ikke. Benny er sikker på, at det er et tegn. Benny har taget den i lommen, uden Anika ved det.

  Han tager den op af lommen og op i hånden og siger han bare Pif Paf Puf for sjov og, så er Benny stor som 6.Klasses elev.

  “Nu kan vi nå mælken” Siger Benny. “Kom så lad os dog gå ind” Siger Anika. “God idé” Siger Benny.  De går ind og leder efter nogen ris. Men der er ikke flere efter alle de forsøg. Lige pludselig aller øverst oppe i det højeste skab er der nogen ris. Men Benny kan ikke, helt nå dem så han, bliver nød til at bruge sin kødkrog for at nå risene. Nu skal de jo, også bruge mælken så de bruger kødkrogen igen. 


  De finder gryden frem og begynder. 

  Men der er en ting inden at de, begynder Benny skal lige blive lille igen.

  “Du skal jo blive lille igen” siger Anika “Det ved jeg godt men hvordan” spørger Benny. “Prøv at bytte bogstaverne om, som du plejer at gøre i kirken” siger Anika “God ide” siger Benny. Så prøver han “Fip Fap Fup”

  “ Det virkede” siger de i kor. “JUBIIIIIII” Siger Benny. Og så går de ellers bare i gang.

  “Lidt ris, lidt mælk og en lille bitte smule salt op i en gryde med, det og så skal det bare stå og simre lidt, men HUSK at røre rundt i det så det ikke brænder på” siger Benny. “Okay” siger Anika og så begynder de. 

  Det er den mest fantastiske risengrød i hele det kæmpe store univers.

  “ Nam den er mega lækker den her risengrød” siger Anika “Ja den mega god” siger Benny.

  “Det er den mest fantastiske risengrød i hele det kæmpe store univers” siger de i kor.   

   

   

  6.afsnit

  Følg med i morgen

  Juleaktiviteter

  Jule-yoga